وزیر ارتباطات: خسارت فیلترینگ بیش از ۵۰ هزار میلیارد تومان است آیین‌نامه اجرایی مقابله و پیشگیری از جرائم پولشویی ابلاغ شد وزیر کشور: افزایش معنادار مشارکت در انتخابات را هدف‌گذاری کرده‌ایم فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء: مردم به شایعات جنگ توجه نکنند؛ جای هیچ نگرانی نیست حضور پزشکیان در مراسم ختم خانواده سقاب اصفهانی اعلام ساعت کاری جدید ادارات زمستان ۱۴۰۴ + جزئیات تصویب آیین‌نامه جبران قدرت خرید اقشار متوسط و کم‌درآمد جامعه تصویب سه آیین‌نامه مهم در دولت / از خدمات سلامت اتباع تا جبران خسارات حوادث طبیعی وزیر دفاع: آمریکا و ایران در تعارض ذاتی با یکدیگر قرار دارند / تنها کشوری که پاسخ دندان‌شکن به اسرائیل  داد، ایران بود سرلشکر موسوی: نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران هم‌اکنون در آمادگی کامل اطلاعاتی و عملیاتی قرار دارند مهاجرانی: امروز کشور نه از سیمکارت سفید بلکه از کاهش سرمایه اجتماعی ضربه می‌خورد ضربه کاری اطلاعات به ضدانقلاب/ ۳ عضو دیگر شبکه ضدامنیتی "شکار مزدور" بازداشت شدند شلیک همزمان موشک‌های بالستیک و کروز سپاه در رزمایش اقتدار سخنگوی دولت: تاریخ دقیق اجرای اصلاح قیمت بنزین نهایی نشده است خاتمی: ملت ایران ذلت‌پذیر نیست/ بسیج یک فرهنگ است

فرمانده نیروی دریایی ارتش: نیاز به حضور هیچ مهمان ناخوانده‌‌ای در منطقه نیست

امیر دریادار شهرام ایرانی با بیان اینکه نیروی دریایی ارتش توانسته با اقتدار، امنیت مرزهای آبی را تامین کند، گفت: امنیت منطقه نیاز به حضور هیچ مهمان ناخوانده‌ای ندارد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۸ - ۳۰ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 20
کد خبر: ۱۳۹۱۳۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ امیر دریادار شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران  درباره آخرین وضعیت مرزهای آبی کشورمان اظهار داشت: نیروی دریایی ارتش با توجه به اینکه در عمق دریا حضور دائمی دارد، توانسته است با اقتدار امنیت را در فاصله خیلی دور به عنوان لبه بیرونی نظام تامین کند.

 

وی در پاسخ به این سوال که « آیا دشمن توانسته است به اهداف خود در آب های خلیج فارس برسد؟» اذعان کرد: خیر؛ نه تنها دشمن نتوانسته است به اهداف خودش در مرزهای سرزمینی ما برسد، از اهدافش عقب نشینی هم کرده به گونه ای که امروز در منطقه حضور جدی نداشته و حرفی هم برای گفتن ندارد.

 

فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران همکاری کشورهای منطقه را از ارکان تقویت امنیت منطقه برشمرد و افزود: آنچه که دشمن بر آن تمرکز می‌کرد بحث تامین امنیت بود که به حمدلله این امنیت با وجود نیروهای غیور و توانمند جمهوری اسلامی در منطقه برقرار است.

 

دریادار ایرانی با تاکید بر اینکه منطقه جهت امنیت نیاز به حضور هیچ غیر موجه و مهمان ناخوانده‌ای ندارد، گفت: برای ارتقاء امنیت در منطقه نیز حتما نیاز است که همه کشورهای منطقه دست به دست هم دهند و این دوستی و اخوت خود را تعمیق ببخشند.

 

وی درباره آخرین دستاوردهای نیروی دریایی ارتش در حوزه تسلیحات تمام بومی توضیح داد: آخرین دستاورد جوانان متخصص و انقلابی ما ساخت و رونمایی از "ناوشکن تمام ایرانی دنا" بود که اخیراً در یک رزمایش مرکب در صحنه بین المللی با شرکت چندین کشور حضور پیدا کرد و حضورش هم موثر و موفق بود.

 

دریادار ایرانی در پایان گفت: در طول سال جاری هم الحاق ناوشکن‌های جدیدی را خواهیم داشت./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار